Curs – ,, MANAGEMENTUL FINANCIAR – CONTABIL ÎN INSTITUȚIILE PUBLICE “

CURS  DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ

CECCAR FILIALA BIHOR

5 – 7 IUNIE 2019

Tema Cursului: ,, MANAGEMENTUL FINANCIAR – CONTABIL ÎN INSTITUȚIILE PUBLICE

CECCAR filiala Bihor are plăcerea de a vă invita să participaţi la Cursul de Pregătire Profesională ce va avea loc în perioada 5 – 7 iunie 2019, în sala de curs ,,Eremia Bologa”, de la sediul filialei CECCAR Bihor.

Cursul cu tema ,, MANAGEMENTUL FINANCIAR – CONTABIL ÎN INSTITUȚIILE PUBLICE”, va fi susţinut de către: domnul conferenţiar Univ. Dr.  Liviu – Marian Matac , de la Catedra de contabilitate, Audit şi Control de Gestiune, a Facultății de Contabilitate şi Informatică de Gestiune, din cadrul Academiei de Studii Economice, din Bucureşti şi domnul Petre Crişan reprezentant din Ministerul Finantelor Publice.

Cursul face parte din seria celor incluse în Programul Naţional de Dezvoltare Profesională Continuă, echivalând cu 40 de ore C.P.D., astfel încât, pentru recunoaşterea efectuării lui, sunt obligatorii atât prezenţa, cât şi susţinerea testului de verificare, la sala de curs.

Vă rugăm să confirmaţi participarea, prin completarea  cererii de înscriere, până  joi, 30 mai 2019. Descarcă aici Cerere inscriere cursuri.