Viza 2019

Termen-limită pentru obținerea vizei: 28 februarie 2019. 

Termen-limită pentru depunerea documentelor: 23 februarie 2019

 Potrivit Hotărârii nr. 19/491, emise de Consiliul Superior al CECCAR, în data de 18 ianuarie 2019, facilitățile financiare acordate membrilor Corpului pentru plata cotizației valabile în anul 2018, se mențin și pentru anul acesta.

Până la data de 23 februarie a.c., puteți depune online toate documentele necesare obținerii vizei de exercitare a profesiei.Viza obținută anul trecut este valabilă până la data de 28 februarie 2019.

Documentele se vor depune doar online, pe platforma https://raport.ceccar.ro.

Vă informăm că rapoartele depuse fizic la sediul filialei, transmise prin e-mail sau prin Poșta Română/curier, nu vor fi luate în considerare.

Membrii care au fost autorizați înainte de 2017 – inclusiv -, care nu și-au depus Raportul de activitate pentru anul 2017, pe platforma ”raport.ceccar.ro”, vor putea încărca Raportul de activitate pentru anul 2018, doar după încărcarea Raportului de activitate pentru anul 2017.

Cotizațiile rămân la nivelul stabilit pentru anul anterior și pot fi consultate accesând Sistemul de cotizații în cadrul CECCAR, disponibil pe platforma online.

Pentru orice eventuală problemă întâmpinată, vă rugăm să vă adresați exclusiv pe adresa de e-mail a filialei noastre(ceccarbihor@ceccarbihor.ro). Toate situațiile vor fi analizate și rezolvate în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulțumim!

 INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE-PF

Declaratie cazier

INSTRUCTIUNI DE COMPLETARE-PJ

decl capacitate de exercitiu deplina