Viza anuală pentru exercitarea profesiei

În atenția membrilor CECCAR Filiala Bihor

Raportul de activitate pentru anul 2019, se va completa electronic și se va depune exclusiv on-line în platforma raport.ceccar.ro, utilizând datele de conectare (user-ul și parola) primite în anul anterior. Raportul se consideră încărcat după finalizarea tuturor pașilor și emiterea confirmării de încărcare (pasul 4).

Vă informăm că rapoartele depuse fizic la CECCAR Filiala Bihor, transmise prin e-mail sau prin Poșta Română / curier nu vor fi luate în considerare.

Termenul limită de transmitere a raportului de activitate, precum și acordarea facilităților financiare, este 28 februarie 2020.

Cotizațiile se calculează automat prin Nota de plată generată de Declarația privind forma de desfășurare a profesiei pentru anul 2020, în funcție de categoria profesională declarată de fiecare membru.

Viza pentru anul 2019 este valabilă până la data de 31.03.2020.

Conform Sistemului de cotizații în cadrul CECCAR, informațiile cuprinse în Raportul de activitate se vor verifica în termen de 30 de zile de la transmiterea raportului și se va proceda la acordarea vizei anuale.

Menționăm că membrii care nu și-au depus Raportul de activitate pentru anul 2018, vor putea încărca Raportul de activitate pentru anul 2019, doar după validarea Raportului de activitate pentru anul 2018.

Pentru consultarea taxelor și cotizațiilor profesionale – click aici

Informații utile pentru depunerea online a raportului de activitate

Persoane fizice –  click aici

Persoane juridice – click aici

Declarații tip

Declarație cazier judiciar – click aici

Declarație deținere capacitate de exercițiu deplină – click aici

Declarație asigurare de risc profesional – click aici

Metodologia de acordare a vizei anuale pentru exercitarea profesiei 2019

Sistemul de cotizatii în cadrul CECCAR 2019